Sydamerika med Lars Palmgren

18 DAGAR • 2 – 19 NOVEMBER 2020

Tillsammans med Lars Palmgren utforskar vi Chile och Argentina.

Följ med Reseklubben på succéresan genom Sydamerika. Ciceron är LarsPalmgren som för många är en välbekant röst från sina 20 år som Sveriges Radios Latinamerikakorrespondent. Genom Lars kontaktnät möter vi samhällsvetare, historiker och musiker och under resan blir det intressanta samtal om historia, kultur och politik samt roliga studiebesök och möten med människor i städer och byar. Allt i en inramning av fina naturupplevelser.

Resan börjar i Chile där vi besöker huvudstaden Santiago, den vackra hamnstaden Valparaiso, fina vindistrikt längs Stilla havskusten samt byar i det vackra sjö- och vulkandistriktet. Från Puerto Varas i Chile gör vi en fantastisk resa till Bariloche i Argentina.

Vi åker över Anderna genom att ta båt på fyra olika sjöar och buss mellan dessa omgivna av vulkanberg i det sagolikt vackra norra Patagonien. Resan avslutas i Buenos Aires med fina stadsvandringar, musik och konstupplevelser.

Lars Palmgren är ciceron på resan

Lars Palmgren var Sveriges radios korrespondent i Latinamerika i över 20 år. Han har bott i olika länder på kontinenten i över 35 år. Journalistiken är en passion och som pensionär fortsätter han att arbeta som frilans. Lars har gjort dokumentärfilmer och skrivit flera böcker. Han upplever uppdraget som färdledare som en inspirerande form av “direktsänd” journalistik.

Därför ska du resa med Reseklubben

Förmånligt pris

Kunniga guider

Unika resmål

Hitta nya vänner

Fler spännande resor