Skrivarresa till Höga Kusten och Mannaminne

28 september–2 oktober 2022

Nu erbjuds för första gången en skrivretreat på Mannaminne – en resa som ger en helt unik möjlighet att bo och vistas i det omtalade kulturcentrum som blev konstnären Anders Åberg livsverk.

Resan med temat ”Att skriva och berätta i möte med konst, natur och rörelse” är öppen för alla som söker både inspiration och ro för sitt skrivande och samtidigt vill ta del av Höga Kustens skönhet som i generationer lockat konstnärer.

Dagarna innehåller undervisning och guidning i dels skrivandets hantverk, dels det intuitiva skrivandet. Textsamtal erbjuds för den som vill och varje dag finns tid för eget skrivande.

Kursledare är Elisabeth Croneborg, skrivpedagog, dramaturg, manusförfattare och lärare i skrivande och dramatik. Elisabeth är också utbildad yogainstruktör och erbjuder lugna och enkla yogapass på morgnarna för den som vill. Bo R Holmberg, Augustprisbelönad författare och dramatiker deltar också i undervisningen.

Vi bjuds på spännande möten med violinisten Annika Wångby Stattin och författaren Elin Holmberg som båda berättar om sina förhållande till skapande. Under en halvdag tar konstintendenten Anders Thorsén med oss på en guidad tur till det omtalade nya skulpturstråket i Nätradalen.

Därför ska du resa med Reseklubben

Förmånligt pris

Kunniga guider

Unika resmål

Hitta nya vänner

Fler spännande resor