Möt maj i Baskien och Rioja

Följ med på en upptäcktsresa till två av Spaniens riktiga pärlor – Rioja och Baskien. Och vilket bättre sätt finns att upptäcka på än till fots?

Det här är en social resa med fokus på det vackra i livet – vänner, vin, motion, kultur, god mat och skratt. Vi börjar med några längs med Ebro-floden där vi med de Kantabriska bergen som fond vandrandes igenom den absolut vackraste delen av Rioja.

Även om området mest är känt som ett vindistrikt är det också ett hänförande område att vandra och njuta i, med många små stigar och grusvägar rakt genom vinfälten. Vi provar på det riojanska köket och flera av regionens viner.

Efter Rioja väntar ett besök i baskiska Bilbao och det fantastiska Guggenheim-museet. Vi utforskar även Bilbaos vackra gamla kvarter innan vi fortsätter mot San Sebastian, en av Europas främsta kuststäder. Här väntar tre härliga vandringar med massor av kultur, ytterligare ett vingårdsbesök och det världsberömda baskiska köket.

Jakob Wilhelm Aarsheim och Pär Lindholm

Ciceroner för denna resa är mycket erfarna Jakob Wilhelm Aarsheim och Pär Lindholm, både boende i norra Spanien sedan många år.

Därför ska du resa med Reseklubben

Förmånligt pris

Kunniga guider

Unika resmål

Hitta nya vänner

Fler spännande resor