Vad vi kan

Tidningen Vi har under mer än ett sekel varit ett kvalitetsmagasin där Sveriges vassaste pennor och fotografer har samlats. Här skrev Astrid Lindgren och Vilhelm Moberg. I dag är Vi fortsatt ett prisbelönt månadsmagasin – men nu också ett modernt mediehus.

Samma skickliga skribenter, fotografer och formgivare som medverkar i Vi är också en del av Vi Media. Vi tror nämligen på att den goda berättelsen förtjänar att berättas av Sveriges skarpaste journalister.

Vår outtröttliga strävan efter högsta kvalitet genomsyrar allt Vi gör. Oavsett om vi porträtterar en kock för Coops tidning Mer Smak, filmar en Youtuber för Lyckoslanten eller på uppdrag av Cancerfonden möter en forskare som är på väg att rädda liv, så förtjänar historierna att berättas på ett sätt som tar läsaren, lyssnaren eller tittaren på största allvar.

Vi Media levererar i dag innehåll till tidningar, magasin, års- och hållbarhetsredovisningar, till webb, sociala medier. I allt högre utsträckning producerar vi också rörligt innehåll.

Vi producerar också en podcast – Vi-podden – som på kort tid har nått en trogen publik.

”Vi Media har visat prov på djup yrkeskunskap”, säger Swedbanks privatekonom Arturo Arques, som deltar i redaktionsarbetet för Lyckoslanten.

”Ett samarbete som baserades på tillit och lyhördhet. Kvalitet rakt igenom alla steg i processen”, säger Kadi Upmark, vd Vår Gård.

Det är ingen tillfällighet att vi har en hel vägg fylld med statyetter, medaljer, diplom och utmärkelser på redaktionen. Det är följden av hårt arbete, nyfikenhet och en vilja att ständigt göra saker lite bättre.

Vill du också nå ut bättre med ditt innehåll? Söker du en partner som hjälper dig att producera innehåll till sociala medier eller vill du starta en podcast för dina kunder? Planerar du en redesign av en tidning som inte längre är i takt med tiden? En helhetsleverantör av ett kvalitetsmagasin som gör ditt varumärke rättvisa och tar det till nya höjder – och målgrupper? Vi brinner för att berätta din historia.

Kontakta oss